Om NSC

North Sea Classic (NSC) er en dag for personer som holder af klassiske biler og veterankøretøjer, hvor det at sparke dæk og hygge sig med de andre løbsdeltagere er sat i højsædet. For at bevare hyggen og muligheden for at nå rundt og tale med de andre løbsdeltagere og publikum er der sat en begrænsning på MAKSIMUM 60 køretøjer.

NSC er uden begrænsning af fabrikater og nationaliteter af køretøjer, men der lægges vægt på mc’ere og personbiler, hvilket giver en anderledens mulighed for at møde andre deltagere med samme passion. Det er intentionen at NSC holdes på et plan, hvor alle med et af ovennævnte køretøjer kan være med uden at det koster en formue. Tilmelding foregår online efter først til mølle-princippet, da der erfaringsmæssigt er flere køretøjer end pladser, og derfor er der også lavet en venteliste ved evt. afbud.

Turen går som regel rundt om Ringkøbing Fjord, som antydet i logoet, og blev for første gang kørt i 2014 med stor succes. Undervejs holdes der et antal pauser, hvor der er mulighed for at få en snak samt evt. besøg på attraktioner eller virksomheder. Af stop kan nævnes gågaden i Ringkøbing.

NSC er en “non profit organisation”.